Ми відкриємось Завтра о 11:00
Мікс салату, айсберг ,томати, огірок, морква, редис ,зелена цибуля під соусом Вінегрет
Класичний хумус з яйцем в японському маринаді та свіжим огірком. Подаємо з нашим свіжоспеченим хлібом.
Томатний хумус з креветками, томатами чері та зеленим маслом. Подаємо з нашим свіжоспеченим хлібом.
Мікс салату, айсберг, томати, крутони, пармезан, курка гриль. Особлива увага на соус-із ферментованого лимона Маєра та вершків з анчоусами.
Мікс салату, айсберг, томати, крутони, пармезан, лосось власного посолу та соус із ферментованого лимона Маєра та вершків з анчоусами.
Готуємо з соусом із ферментованого лимона Маєра та вершків з анчоусами.
Зелений салат з цукіні, анчоусами та томатами з руколою.
Мікс салатів з руколою, ніжний сир шевр, соковита полуниця, чері, карамелізовані волоські горіхи та ароматний соус песто. Завершено краплинками бальзамічного крему — для ідеального балансу солодкого та пряного.
Слайси ніжної телячої вирізки, на підложці з соусу папріка-горіх та тертим пармезаном.
Сири власного виробництва: чедер, монтазіо ,камамбер ,шевр . Подається з медом та горіхами.
Мікс салату, соус з манго, томати чері, мариновані креветки, сир філадельфія власного виробництва, руккола, бальзамічний крем власного виробництва.
Ферментована 21 день телятина вологою ферментацією. Маринується з вустричним соусом. Подається з печеними перцями, томатами кон-касе, апельсиновим айолі та бальзамічним кремом.
Вишуканий баланс сирої яловичої вирізки, пікантних каперсів, ніжного жовтка та хрусткої червоної цибулі. Ідеально як аперитив — для тих, хто цінує справжній смак!
Идеальний баланс рослинної енергії, корисних жирів та тонкого смаку. Подається з мусом із фети та зеленим маслом.
Вершковий паштет з курячої печінки, ягідний соус із додаванням деміглясу, цибулевий джем на червоному вині, мигдаль. Подається з грінками.
Асорті м'ясних делікатесів, приготованих виключно нами: ростбіф, індичка сувід , буженина, домашні ковбаски. Подається з тостами та 2-ма соусами: сальсою та гірчицею.
Огірки, помідори, маринована цибуля Марс.
Тост з білого хлібу з грецьким йогуртом, мариновані цукіні, томати, сир страчателла з власної сироварні, рукола з додаванням анчоусів та пластівців мигдалю.
Тост білого хлібу з крем-сиром Філадельфія та слабосолоним лососем маринованим з бренді Sandeman.
Тост білого хлібу з крем-сиром Філадельфія та ростбіфом власного виробництва та печеними перцями.
Тост білого хлібу з запеченой мацарелою та пікантною аджикою власного виробництва.
Класичний борщ з ростбіфом. Загальний час приготування-8 годин. Подається з тостами та грецьким йогуртом.
Класичний борщ з квасолею. Подається з грецьким йогуртом та тостами.
Холодний суп з домашнім майонезом та грецьком йогуртом.
Пряний курячий бульйон із сичуанським перцем, пшеничною лапшою, маринованим яйцем(карамель, водорості комбу, стружка тунця, соєвий соус), курчам, масло чілі, шпинат, кінза.
Охолоджений томатний суп із додаванням болгарського перцю, огірка та часнику . Літня класика в середземноморському стилі.З ніжною страчателою із нашої сироварні.
Легендарний холодний суп на основі томатів ,з освіжаючим огірком, болгарським перцем та пряним часником . З додаванням курки. Легкий, пікантний і дуже смачний!
Легендарний холодний суп на основі томатів ,з освіжаючим огірком, болгарським перцем та пряним часником . іЗ додаванням креветок. Легкий, пікантний і дуже смачний!
Віденський шніцель з курки. З сезонним салатом.
Біфштекс з телятини під 4 видами сира.
Біфштекс під соусом грейві та маринованою цибулею.
Віденський шніцель з телятини подається з сезонним салатом.
М'ясна запіканка. З соусом грейві та сиром, на основі бульйону з азійським вином.
Стейк індички під соусом з сиру Стілтон з пряним кус-кусом.
Боул з чорним рисом, маринованим тунцем гриль та свіжими овочами.
Ідеально маринована куряча грудка, приготована на грилі.
Національна британська страва. Шматочки ніжного курячого філе приготовані за особою рецептурою, з додаванням спецій у вершково-томатному соусі (смажена цибуля, імбир, часник, томатний сік, вершки, кінза, зіра, гарам масала). Подаємо разом з рисом Басматі та рубленою петрушкою.
Стейк лосося запечений на грилі.
Стейк зі стегна індички, маринований у нашому йогурті з додаванням ялівцю, імбиру та часнику.
Половинка курча, приготоване методом су-від. Запечений під гірчично-медовою карамеллю.
Свинячі реберця, мариновані в імбирно-медовому соусі.
Соковитий люля-кебаб з добірної яловичини, обсмажений до апетитної скоринки. Подається з пітою, маринованою цибулею та з гарніром на вибір
Булочка власного виробництва, куряча котлета, манговий майонез, цибуля, огірок, томати соус стілтон. Подається з картоплею фрі та соусом.
Булочка власного виробництва, котлета з телятини , сир чедер з власної сироварні, свіжі томати, мариновані огірки, цибуля, беконний мармелад, айсберг, соус томатний, соус майонез . Подається з картоплею фрі.
БЕЗ картоплі фрі; Булочка власного виробництва, котлета з телятини, сир чедер з власної сироварні, свіжі томати, мариновані огірки, цибуля, беконний мармелад, айсберг, соус томатний, соус майонез.
Булочка власного виробництва, котлета з курки, сир чедер власного виробництва, соус карі, мариновані цукіні, маринований імбир. Подається з картоплею фрі.
Булочка власного виробництва, котлета з телятини, сир камамбер власного виробництва, свіжі томати, джем з цибулі , айсберг, домашній майонез. Подається з картоплею фрі.
Булочка власного виробництва, котлета з телятини, сири власного виробництва чедер та стілтон, свіжі томати, айсберг, соус дзадзикі . Подається з картоплею фрі.
Булочка власного виробництва, рвана свинина, сир чедер з власної сироварні, свіжі томати, мариновані огірки, цибуля, айсберг, рукола, соус bbq, соус медово-гірчичний . Подається з картоплею фрі.
Булочка, грецький йогурт, аджика, айсберг, томат, підпалена цибуля Стерлінг, томлена телятина (18 годин), кінза.
Булочка власного приготування з кунжутом, айсберг, томат, мариновані тигрові креветки, креветочний соус з листями лайму та лемонграсом, мариновані цукіні. Подається з картоплею фрі, соусом.
До кожного стейка, за бажанням, обирайте спеціально розроблене меню "масел", а також ГАРНІР та СОУС. Також бажаний ступінь обсмажування улюбленого стейка.
Красива та апетитна класика- стейк Ковбой на кістці.
Наш найніжніший та м'який стейк, обсмажений на грилі.
Від Гордона Рамзі.
Стейк з діафрагмальної частини бичка. Має яскравий смак, ніжну текстуру.
Свіжий салат з томатами, огірками та ароматною зеленню
Сири з нашої сироварні
Гаряча пательня з 4 видів фірмових сирів: камамбер, качота, колбі, стілтон з грейпфрутовим джемом та трюфельним маслом.
Запечена шайба камамбера з пряною грушею, медом, карамелізованими волоськими горіхами та трюфельним маслом.
Сир халумі гриль з роменом, ананасом, чері та соусом мухамара.
Халумі трюфельний з салатом Ромен на грилі, каперсами, чері то трюфельним медом.
з соусом на вибір
Надзвичайно смачний сир халумі з нашої сироварні. Підкопчений.
Шматочки курячого філе, маринованого в японських сухарях панко.
Картопля фрі з сиром та соусом грейві на основі пряного курячого демігляса та вершкового масла.
Картопля фрі під соусом грейві з сиром та смаженою цибулею.
Картопля фрі з рваною свининою, сиром та соусом bbq.
Пастрамі з індички, jerky з курки, халумі копчений.
В'ялена курка зі спеціями.
Сир халумі в хрусткій паніровці подається з соусом на вибір.
Крильця, смажені у темпурі, соус баффало із додаванням хойсін.
Класичний сирний десерт на основі вершкового сиру Філадельфія, подається з карамеллю та полуничним топінгом.
Шоколадний десерт з рідкою серединою з чорного шоколаду , подається з кулькою вершкового морозива
Три кульки морозива на вибір: пломбір чи шоколадне. Подається з полуничним топінгом та горішками.
Чізкейк з рікоти власного виробництва, вишневе кулі, мигдаль, м'ята, цедра лимону.