Тост з білого хлібу з грецьким йогуртом, мариновані цукіні, томати, сир страчателла з власної сироварні, рукола з додаванням анчоусів та пластівців мигдалю.
Тост білого хлібу з крем-сиром Філадельфія та слабосолоним лососемма маринованим з бренді Sandeman.
Тост білого хлібу з крем-сиром Філадельфія та ростбіфом власного виробництва та печеними перцями.
Тост білого хлібу з запеченой мацарелою та пікантною аджикою власного виробництва.
Слайси ніжної телячої вирізки, під соусом папріка-горіх та тертим пармезаном.
Мікс салату, айсберг ,томати, огірок, морква, дайкон, зелена цибуля під соусом Вінегрет
Мікс салату, айсберг, томати, крутони, пармезан, курка гриль. Особлива увага на соус-із ферментованого лимона Маєра та вершків з анчоусами.
Мікс салату, айсберг, томати, крутони, пармезан,лосось власного посолу та соус із ферментованого лимона Маєра та вершків з анчоусами.
Готуємо з соусом із ферментованого лимона Маєра та вершків з анчоусами.
Мікс салату, соус з манго, томати чері, мариновані креветки, сир філадельфія власного виробництва, руккола, бальзамічний крем власного виробництва.
Идеальний баланс рослинної енергії, корисних жирів та тонкого смаку. Подається з мусом із фети та зеленим маслом.
Ферментована 21 день телятина вологою ферментацією. Маринується з вустричним соусом. Подається з печеними перцями, томатами кон-касе, апельсиновим айолі та бальзамічним кремом.
Сири власного виробництва: чедер, качотта, камамбер, раклет з медом та горіхами.
Асорті м'ясних делікатесів, приготованих виключно нами: ростбіф, індичка сувід , буженина, домашні ковбаски. Подається з тостами та 2-ма соусами: сальсою та гірчицею.
Зелений салат з цукіні, анчоусами та томатами з руколою.
Вершковий паштет з курячої печінки, ягідний мус із додаваннямдеміглясу, цибулевий джем на червоному вині, мигдаль. Подається з грінками.
Огірки, помідори, маринована цибуля Марс.
Холодний суп з домашнім майонезом та грецьком йогуртом.
Класичний борщ з ростбіфом. Загальний час приготування-8 годин. Подається з тостами та грецьким йогуртом.
Традиційна англійська перша страва. З шинкою, сирними крутонами та томленою 6 годин цибулею.
Класичний борщ з квасолею. Подається з грецьким йогуртом та тостами.
Булочка власного виробництва, котлета з телятини, сир камамбер власного виробництва, свіжі томати, джем з цибулі , айсберг, домашній майонез. Подається з картоплею фрі та сезонним салатом.
Булочка власного виробництва, рвана свинина, сир чедер з власної сироварні, свіжі томати, мариновані огірки, цибуля, айсберг, рукола, соус bbq, соус медово-горчічний . Подається з картоплею фрі та сезонним салатом.
БЕЗ картоплі фрі та міні салата; Булочка власного виробництва, котлета з телятини, сир чедер з власної сироварні, свіжі томати, мариновані огірки, цибуля, беконний мармелад, айсберг, соус томатний, соус майонез.
Булочка власного виробництва, котлета з телятини, сир чедер з власної сироварні, свіжі томати, мариновані огірки, цибуля, беконний мармелад, айсберг, соус томатний, соус майонез . Подається з картоплею фрі та салатом за сезоном.
Булочка власного виробництва, куряча котлета, манговий майонез, цибуля, огірок, помідор, соус стілтон. Подається з картоплею фрі та соусом.
Булочка власного виробництва, котлета з телятини, сири власного виробництва чедер та стілтон, свіжі томати, айсберг, соус дзадзикі . Подається з картоплею фрі та сезонним салатом.
Булочка власного виробництва, котлета з курки, сир чедер власного виробництва, соус карі, мариновані цукіні, маринований імбир. Подається з картоплею фрі та салатом за сезоном.
Булочка, грецький йогурт, аджика, айсберг, томат, підпалена цибуля Стерлінг, томлена телятина (18 годин), кінза.
Булочка власного приготування з кунжутом, айсберг, томат, мариновані тигрові креветки, креветочний соус з листями лайму та лемонграсом, мариновані цукіні. Подається з картоплею фрі, соусом та сезонним салатом.
Біфштекс з телятини під 4 видами сира.
Біфштекс під соусом грейві та маринованою цибулею.
Стейк індички під соусом з сиру Стілтон з пряним кус-кусом.
Віденський шніцель з телятини подається з сезонним салатом.
Національна британська страва. Шматочки ніжного курячого філе приготовані за особою рецептурою, з додаванням спецій у вершково-томатному соусі (смажена цибуля, імбир, часник, томатний сік, вершки, кінза, зіра, гарам масала). Подаємо разом з рисом Басматі та рубленою петрушкою.
Куряча грудка сувід під соусом галантес та голандським соусом на пару. Подається з картопляним пюре та броколі.
М'ясна запіканка. З соусом грейві та сиром, на основі бульйону з азійським вином.
Стейк зі стегна індички, маринований у нашому йогурті з додаванням ялівцю, імбиру та часнику.
Ідеально маринована куряча грудка, приготована на грилі.
Половинка курча, приготоване методом су-від. Запечений під гірчично-медовою карамеллю.
Стейк лосося запечений на грилі.
Свинячі реберця, мариновані в імбирно-медовому соусі.
З місо маслом.
Свіжий салат з томатами, огірками та ароматною зеленню
Гаряча пательня з 4 видів фірмових сирів: камамбер, качота, колбі, стілтон з грейпфрутовим джемом та трюфельним маслом.
Запечена шайба камамбера з пряною грушею, медом, карамелізованими волоськими горіхами та трюфельним маслом.
Сир халумі гриль з роменом, ананасом, чері та соусом мухамара.
Свиняча корейка на кісці. Маринад — імбир, соєвий соус, часник, паста карі.
Красива та апетитна класика- стейк Ковбой на кістці.
Від Гордона Рамзі.
Стейк з діафрагмальної частини бичка. Має яскравий смак, ніжну текстуру.
Ребра,домашні ковбаски, стейк зі свинини, курча, картопля Grill, солоні огірки.
Сир халумі в хрусткій паніровці подається з соусом на вибір.
Картопля фрі з сиром та соусом грейві на основі пряного курячого демігляса та вершкового масла.
Картопля фрі під соусом грейві з сиром та смаженою цибулею.
Картопля фрі з рваною свининою, сиром та соусом bbq.
Надзвичайно смачний сир халумі з нашої сироварні. Підкопчений.
Крильця, смажені у темпурі, соус баффало із додаванням хойсін.
Класичний сирний десерт на основі вершкового сира Філадельфія, подається з ягідною еспумою.
Шоколадний десерт з рідкою серединою з чорного шоколаду , подається з кулькою вершкового морозива
Три кульки морозива на вибір: пломбір чи шоколадне. Подається з полуничним топінгом та горішками.
Чізкейк з рікоти власного виробництва, вишневе кулі, мигдаль, м'ята, цедра лимону.